JO JET I MARIA RIBOT

Contractació oberta

El duet està preparant un nou disc que es presentarà el proper 2 de març a la Sala Apolo 2 dins el marc del festival “Empremtes”. 

Amb pèls i senyals. Aquest era el pretext amb el que, ara fa deu anys, es presentava al món Jo Jet i Maria Ribot, el duet afable que posaria veu a l’ara i el temps, l’amor i la cruesa, els falciots, la incertesa i els privilegis de ser qui som; sempre amb un to agredolç però romàntic impactat per la poesia.  

Maria Ribot Farrés a la veu i Jordi Jet Serra Morales a la guitarra i a la veu, s’endinsen aleshores en un asfalt acollidor que els portarà a presentar les cançons del debut i, més tard, dels següents quatre llançaments discogràfics (Viatges i flors, autoeditat 2014), (Lliure o descansar (autoeditat, 2016), sant llorenç (U98 Music, 2020), i FEBRER // AGOST (Microscopi, 2022) per tot el territori i ininterrompudament. La formació es manté a duet gran part de la seva trajectòria, fins que a la gira de sant llorenç s’hi incorpora la bateria, interpretada en un inici per Josep Cordobés. El nou format a trio els acompanyarà fins a dia d’avui i també en els propers passos, aquest cop amb la multi-instrumentista Marina Lluch