JO JET I MARIA RIBOT

Contractació oberta

Jo Jet i Maria Ribot són el tàndem invencible de la seva generació. Filles de la innocència i una realitat vençuda per les expectatives  d’una –anterior– generació d’estius de novel·la romàntica. Canten a dues veus amb l’acompanyament de la percussió de Marina Lluch, en un directe tangible i eteri a parts iguals.

La consciència política i les cures són més que presents en el seu imaginari artístic, essent el motor del seu projecte musical que, tanmateix, ha estat capaç de renovar-se a cada pas i establir un estret lligam amb la cultura pop més actual, sense abandonar la particularitat. Poden fer bandera del seu talent a través de la senzillesa, la transparència i la poesia, una de les potes essencials entre els referents del lletrista del duet.

FEBRER//AGOST és l’últim avançament del proper disc de JJMR, que portarà el mateix nom que aquest darrer senzill i es publicarà a la tardor 2022.

El pas del temps, el neguit fruit d’un futur incert i la pròpia melancolia, amb el biaix poètic que caracteritza la banda, són els ingredients singulars de la nova entrega que veurà la llum el proper novembre. La nova referència redirecciona l’essència del projecte sacsejant-lo i buscant els límits del mateix. Nous reptes, nova sonoritat, nova formació en directe. S’afegeix a l’aventura la jove i potentíssima percussionista Marina Lluch, que sumarà JJMR al currículum d’artistes que ha acompanyat.