ITZIPA

Contractació oberta

De la creació de dimensions convergents, de la nuesa, dels propis estats en què una es pot retrobar, d’olor a muntanya, de ser i sentir-se real. Les cançons d’Itzipa ens remeten a la puresa d’un llac inexplorat, com qui dansa entre el brogit civilitzat amb una coreografia d’allò més salvatge.

Les dues veus impol·lutes de la terrassenca Anna Jané i Aura Mauri, remen compassades entre les nou onades transitives d’Estatz, el seu primer àlbum d’estudi, editat per Right Here Right Now després de quatre anys de trajectòria en els que la banda, completada per Sandra Ruibal al contrabaix, Dídac Moral a la percussió i Pau Duran a la guitarra, ha forjat la solidesa i la claror que es plasmen en aquest debut discogràfic i als seus directes impecables. Itzipa transmet sensibilitat i poder a parts iguals,  és una banda eclèctica, capaç  i, sobretot, amb molta vida per davant. 

Aquest 2021 es troben preparant un nou àlbum, que començarà a destapar les seves pistes a principis d’estiu amb un lleugeríssim i ballable senzill, “Vibras”, i dos temes més que la banda descobrirà durant els mesos de calor sobre els escenaris.